Fietssport tijdens het Corona Virus

Fietssport tijdens het corona virus.

Update 1 april, 12.30 uur

Fiets Solo Fiets Safe

Het kabinet heeft alle samenkomsten tot 1 juni verboden, waarbij ook geen ondergrens van 100 personen meer is. Individueel sporten in de buitenlucht kan nog wel. Dat telt dus gelukkig ook voor wielrennen en mountainbiken. Maar fiets solo en fiets safe! Zoek geen risico's op waardoor je aangewezen moet worden op medische hulp. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop. 

Imuunsysteem

Het is ook verstandig om zware trainingen te vermijden. Dus parkeer je interval- of bloktrainingen voor nu. Oftewel vermijd trainingen die een aanslag op je imuunsysteem zijn. Probeer je imuunsysteem zo sterk mogelijk te houden door verstandige keuzes te maken en gezond te eten en voldoende rust te nemen. 

Leeg je neus niet op straat

Leeg of snuit je neus niet tijdens het fietsen. Dit is in deze situatie niet zonder risico's. Stop dan even en snuit je neus in een papieren zakdoek. 

Mutsaars Bikes: leve de fiets!

Wij, Ronald en Sabine Mutsaars, staan aan het roer van Mutsaars Bikes. Al van jongs af aan draait het binnen onze familie om de fiets. En dat is nu in de winkel en met de webshop nog altijd zo. Die liefde voor de fiets geven we graag door. Aan iedereen die, op welk niveau ook, wil genieten van de buitenlucht. Van grindpaden, asfalt, kasseien, heuvels en de bergen. Kom naar Schijndel, wij zijn volgens de normale openingstijden open, en deel die passie en verhalen met ons onder het genot van een heerlijk bakkie koffie en Brabantse gezelligheid. Maar neem de 1,5 meter afstand echt in acht!!