E-bikes

E-bikes
Bekijken als Rooster Lijst

53 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bianchi T-TRONIK 417wh/60nm 2024
Zo laag als € 1.499,00 Normale prijs € 2.599,00
Batavus Altura E-go Power 2024
Zo laag als € 2.499,00
Cube TOURING HYBRID ONE 500/75nm Dames 2…
Zo laag als € 2.499,00 Normale prijs € 2.699,00
Cube SUPREME HYBRID Pro Dames 2024
Zo laag als € 3.199,00
Bekijken als Rooster Lijst

53 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes
 

 

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde gravel-, race- ,MTB-fiets of E-Bike is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, ScottCube of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

 

 

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Met de trap ondersteuning aan heb je nooit meer tegenwind, kom je zonder te zweten aan op je werk en zoef je ontspannen van A naar B. 

Ga jij voor kopen of lease? Met de fiscale voordelen per 1 januari 2020 lease je een e-bike al voor een paar euro per maand! We vertellen je graag meer hierover in onze showroom.