Showroom

Showroom Mutsaars Bikes

Wij showen je graag onze passie en kennis!

Graag eens die droomfiets testen? Wij geloven dat je een fiets niet van een plaatje koopt. Wij geloven nl. dat perfectie en gevoel niet op een plaatje te zien zijn. Daarom verkopen wij fietsen alleen in onze winkel en niet online. Graag maken we kennis met je tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Zo krijgen wij gevoel bij jouw wensen en krijg jij gevoel bij jouw droomfiets. Vanuit onze grote liefde en passie voor de fiets leveren we fietsen die tot in detail voldoen aan jouw wensen. Een tevreden klant op de juiste maat fiets is ons doel.

Die kledingset van Agu, Assos, Castelli, Gripgrab of Rogelli passen? Of juist nog niet gevonden wat je zocht hier online? Wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze riante showroom in Schijndel. Onze winkel ademt nu eenmaal koers en staat boordevol toffe fietsmerken. Plus niet te vergeten, onze koffie en ‘kuukskes’ zijn heerlijk!

Dus waar je ook vandaan komt, een (fiets)rit naar Schijndel is zeker de moeite. Zeker ook omdat we simpelweg niet alles online hebben staan. Daarnaast staan onze experts je graag te woord. Wat je vraag ook is. Van voeding tot fiets. En van kleding tot reparaties. Als het om de race-, gravel- , MTB-fiets of E-Bike gaat, moet je bij Mutsaars Bikes zijn. Samen goed voor 75 jaar ervaring. Ervaar het zelf…tot snel?!