Aangenaam,
Mutsaars Bikes!

 

Advies over die droomfiets die je wilt kopen. Of wil jij je positie op de fiets verbeteren? Je MTB, racefiets, gravelbike of E-bike perfect laten afstellen of (weer) ‘koersklaar’ laten maken voor de volgende uitdaging, ons serviceteam staat paraat. 

Wij showen je graag onze passie en kennis! Wij geloven dat je een fiets niet van een plaatje koopt. Wij geloven nl. dat perfectie en gevoel niet op een plaatje te zien zijn. Daarom verkopen wij fietsen alleen in onze winkel en niet online. Graag maken we kennis met je tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Zo krijgen wij gevoel bij jouw wensen en krijg jij gevoel bij jouw droomfiets. Vanuit onze grote liefde en passie voor de fiets leveren we fietsen die tot in detail voldoen aan jouw wensen. Een tevreden klant op de juiste maat fiets is ons doel. Ons team van specialisten bij Mutsaars Bikes is zelf uitermate actief op de fiets en samen goed voor ruim 75 jaar ervaring. En daar laten we jou graag van meeprofiteren. 

Dus waar je ook vandaan komt, een (fiets) rit naar Schijndel is zeker de moeite. 

Koffie? Of liever een hersteldrankje? Tot snel!

 

Bekijk alle experts:

 

 

 

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde gravel-, race- ,MTB-fiets of E-Bike is. Of juist die nieuwe BianchiWilierScottCube of Colnago waar je al jaren van droomt.

En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!