Dé Wilier triestina dealer van het zuiden

Wie kiest voor een Wilier Triestina fiets, kiest voor de perfecte balans tussen traditie en innovatie. De vele overwinningen die Wilier Triestina achter haar naam heeft staan zijn het onomstotelijk bewijs van kwaliteit. Het team van Mutsaars Bikes heeft al vele jaren ervaring met de hoogwaardige fietsen van Wilier Triestina en zijn als geen ander in staat om jou te adviseren bij de koop van een Wilier Triestina fiets. Als officiële Wilier Triestina dealer bieden wij in onze showroom een groot assortiment Wilier fietsen en verwante Wilier producten.

Kom naar onze wilier showroom.
Met of zonder afspraak

Bel 073 549 6375 voor een afspraak Hier vind je onze showroom

50 Wilier fietsen en vele wilier artikelen in een 750m2 showroom

In onze grote showroom bieden wij je een echte Wilier Triestina ervaring. Bij elke Wilier- en fietsliefhebber verschijnt een grote glimlach op het gezicht als ze ons assortiment racefietsen en mountainbikes voor zich zien. Samen met onze enthousiaste medewerkers vind je ongetwijfeld de meeste geschikte Wilier fiets. Natuurlijk nodigen wij je uit om de verschillende modellen ook werkelijk te testen.

In onze showroom vind je onder meer de volgende modellen: Wilier Cento 10air, Wilier Cento 1AIR, Wilier GTR SL, Wilier GTR Team, Wilier Cento10 NDR

Aan onze showroom zit tevens onze werkplaats waar wij jouw Wilier fiets afstellen en repareren.

Dit ervaren team staat garant voor goede service en advies waar je blij van wordt.

Een Wilier Triestina ervaring is niet compleet zonder een team van enthousiaste adviseurs. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren fietsers die op een hoog niveau hebben gepresteerd en nog steeds elke vrije minuut op de fiets zitten. Zij beantwoorden met liefde en plezier al jouw vragen en adviseren je bij jouw zoektocht naar de meest geschikte Wilier fiets. Simpelweg omdat ze het leukste beroep van de wereld hebben. Toch?

Kom naar onze wilier triestina showroom
met of zonder afspraak

Wij vertellen je graag alles over de verschillende Wilier racefietsen, mountainbikes en de vele Wilier accessoires uit ons assortiment. Kom naar onze showroom! Als je een afspraak maakt dan houden wij rekening met jouw komst.

Bel 073 549 6375 voor een afspraak

Mutsaars Bikes Showroom
Europalaan 79
5481JD Schijndel
Contact
T. +31 (0)73 5496375
E. info@mutsaarsbikes.nl
Website www.mutsaarsbikes.nl
Webshop www.mutsaarsbikesshop.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten