Welkom bij Mutsaars Bikes

Omschrijving

Leve de fiets

Vanaf kleins af aan worden we op de fiets gezet. Aangeduwd met de hoop recht te blijven. Met vallen en opstaan hebben we leren trappen. Maar heeft iemand je ooit verteld hoe jij de meeste kracht uit de fiets kunt halen? Wat voor jouw de ideale positie op de fiets is? Zonder last te krijgen van je onderrug, slapende handen of pijnlijk zitvlak? Dat dachten wij al. Team Mutsaars Bikes zet je perfect op de fiets! En als die kapot is of bijgesteld dient te worden horen wij het ook graag!

Regen, wind, modder of kasseien. Mutsaars Bikes stuurt je met topmateriaal op pad. Of je nu van een Sensa, Qwic, stijlvolle Colnago of een Italiaanse schone van Wilier of Pinarello houdt, met een kampioen als Bianchi wilt vlammen of liefst de bossen en bergen trotseert met een stoere Scott Mountainbike? Mutsaars Bikes heeft fietsen, kleding, helmen, schoenen en accessoires in alle soorten, maten en kleuren. Passend bij jouw budget, stijl, doel en wens.

Dus zeg het maar: wat is jouw motivatie? Mont Ventoux? La Marmotte? Trans Alp? Grupetto di Schijndel of gewoon lekker een zondagsrijder? Het team van Mutsaars Bikes zet je op de voor jouw ideale fiets. Met de juiste afmetingen en afstellingen. Met bijpassende kleding en accessoires. Kom maar op met die bergen, modder en vele andere mooie koerskilometers…

Leve de fiets!