Maandelijkse Archieven: December 2019

  1. Feestmaand! Cadeautjes voor de fietsliefhebber!

    Feestmaand! Cadeautjes voor de fietsliefhebber!

    Feestmaand! Cadeautjes voor de fietsliefhebber

    Het einde van het jaar staat om de hoek, volgens sommigen de leukste maand van allemaal. Veel sfeer en gezelligheid, lekker eten en drinken, familie en vrienden om je heen. Jammer alleen dat er met die korte dagen weinig tijd overblijft om een frisse neus te halen op de fiets, natuurlijk. Maar wat wél kan: elkaars fietsershart verblijden met de mooiste cadeaus voor onder de boom!

    Een perfect cadeau

    Om tot een perfect cadeau te komen, is het altijd slim om te kijken waar de ontvanger van houdt. Als dit een fietser is, is dat natuurlijk handig. Want er is altijd wel iets moois uit te zoeken, in welke prijsklasse je ook zit. Ook al is fietsen niet perse een goedkope sport, er zijn genoeg accessoires of ideeën die ook met een klein budget haalbaar zijn.

    Een kleiner budget

    Wil je voor dit cadeau i

    Lees meer »
  2. Ook binnen lekker op de fiets!

    Ook binnen lekker op de fiets!

    Ook binnen lekker op de fiets!

    De dagen worden steeds korter, kouder en vooral ook natter. Wat wil je, het is alweer bijna winter! Is het in andere seizoenen een feestje om erop uit te trekken op je racefiets of mountainbike, in deze tijd van het jaar staan de lange fietsritten in de buitenlucht even op een lager pitje. Maar waarschijnlijk wil je wél je vorm houden en lekker blijven trainen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om binnen ook aan de slag te kunnen.

    In de warmte van je huis

    Als fanatieke wielrenner wil je natuurlijk graag je conditie op peil houden houden zodat je in het voorjaar weer fit op de fiets kunt stappen. Dé manier om indoor te trainen is door middel van een hometrainer, zoals de Tacx fietstrainer. Je zet de hometrainer in je woonkamer, slaapkamer of garage en trappen maar! Vaak is het mogelijk verschillende hoogtes en weerstand in te stellen, waardoor je een t

    Lees meer »