Shimano RS 171 Disc wielset

productnummer:
Shimano RS 171 Disc wielset
Speciale prijs € 199,99 Normale prijs € 229,99
0 stuks Niet op voorraad

Beschrijving

De Shimano RS171 Disc wielset is een mooie racewielset voor schijfremmen. Het is een zeer duurzame aluminium wielset die een maximaal rijdersgewicht heeft van 120 kg. Op zoek naar een leuke reserve of vervangings disc wielset dan kan dit zeker iets voor jou zijn.

Specificaties

Meer informatie
Merk Shimano
Type Race
Materiaal Aluminium
Wielmaat 28

Mutsaars Bikes

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde cross-, race- of MTB-fiets is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, Scott, Sensa of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes