Roeckl Mori 2 Fietshandschoen

productnummer:
roeckl-mori-2-fietshandschoen-244
Zo laag als € 39,99 Normale prijs € 45,00
Op voorraad

Beschrijving

De Roeckl Mori 2 is een echte allround fietshandschoen en dus een ware topper. Omdat de handschoen met lange vingers op meerdere vlakken uitblinkt. Zo heeft deze Mori 2 wielerhandschoen een perfecte pasvorm, een eenvoudig ontwerp en een uitstekend draagcomfort. 

Dankzij de luchtige en elastische Micro mesh materiaal blijven je handen en vingers niet alleen bewegelijk, maar ook comfortabel en droog. Ook zelfs bij hogere temperaturen ervaar je dit gemak.

De handpalm van de fietshandschoen is voorzien van DURASENSE. Dit materiaal zorgt voor een precieze bediening van je versnellingshendels en een uitstekende grip op je fietsstuur. Ook is de palm voorzien van ALL-WEATHER-GRIP, daar het hele jaar regenbuien kunnen voorkomen. Hierdoor ervaar je ook grip tijdens nattere fietsritten. 

Specificaties

Meer informatie
Merk Roeckl
Uitvoering Lange Vingers

Mutsaars Bikes

 

 

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde gravel-, race- ,MTB-fiets of E-Bike is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, ScottCube of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

 

 

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes