Aangenaam,
Mutsaars Bikes!

Advies over die droomfiets die je wilt kopen. Of wil jij je positie op de fiets verbeteren? Je MTB of racefiets perfect laten afstellen of (weer) ‘koersklaar’ laten maken voor de volgende uitdaging, ons serviceteam staat paraat.

Ons team van specialisten bij Mutsaars Bikes is zelf uitermate actief op de fiets én samen goed voor ruim 75 jaar ervaring. En daar laten we jou graag van meeprofiteren. Als monteur of adviseur…Koffie? Of liever een hersteldrankje?

Bekijk alle experts

Alle experts

Ronald Mutsaars

Ronald Mutsaars

Eigenaar & advies

ronald@mutsaarsbikes.nlVraag stellen
Ricardo Robben

Ricardo Robben

Tips & Tricks

ricardo@mutsaarsbikes.nlVraag stellen
Ron van Rooij

Ron van Rooij

Onderdelen & advies

ron@mutsaarsbikes.nlVraag stellen
Sam van Doornik

Sam van Doornik

Onderhoud en advies

info@mutsaarsbikes.nlVraag stellen
Tom Marcelis

Tom Marcelis

Kleding en advies

tom@mutsaarsbikes.nlVraag stellen
 

 

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde gravel-, race- ,MTB-fiets of E-Bike is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, ScottCube of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!