Colnago XR 1 Bidon 550 ml

productnummer:
colnago-xr-1-bidon-550-ml-240
0 stuks Niet op voorraad

Beschrijving

De Colnago XR 1 Bidon is makkelijk te vullen met water en/of sportdrank doordat er een draaidop op zit en de bidon een grote opening heeft. De trektuit is makkelijk te openen tijdens het fietsen. Op de dop staat de tekst XR1 en op de bidon zelf het Colnago logo met de tekst "THE MOST SUCCESSFUL BIKES IN THE WORLD". Maak jij het Colnago plaatje compleet met deze mooie bidon?

Specificaties

Meer informatie
Merk Colnago
Inhoud 550

Mutsaars Bikes

 

 

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde gravel-, race- ,MTB-fiets of E-Bike is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, ScottCube of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

 

 

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes