Castelli Thermoflex 2 Arm- en Beenstukken Set

productnummer:
Castelli Thermoflex 2 Arm- en Beenstukken Set
€ 64,95 Normale prijs € 80,00

Niet op voorraad

Beschrijving

De Castelli Thermoflex 2 Arm- en Beenstukken zijn door de zachte en warme fleece voering ideaal te gebruiken tijdens je koudere ritten als een shirt korte mouw en korte broek nog net te koud is. Doordat ze makkelijk opvouwbaar zijn, stop je ze makkelijk in je achterzak. Perfect voor wanneer je rit koud begint of juist eindigt. Aan de onderkant van de beenstukken zit een rits, hierdoor kun je ze makkelijk en snel uit- of aantrekken.

De elastische grippers zorgen ervoor dat de arm- en beenstukken op hun plek blijven zitten tijdens het fietsen. De constructie van de arm- en beenstukken zijn uit 1 stuk met flatlock naden, hierdoor heb je geen last van snijdende naden. De reflecterende elementen zorgen voor betere zichtbaarheid in het verkeer. 

Mutsaars Bikes

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde cross-, race- of MTB-fiets is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, Scott, Sensa of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes