Wilier Triestina

Wilier Triestina

DÉ WILIER TRIESTINA RED CORNER DEALER VAN NEDERLAND

Als Wilier Red Corner store in Nederland verkopen wij het hele assortiment. De meeste modellen en kleuren kun je komen bekijken in onze winkel. Als je op zoek bent naar fietsen van hoogwaardige kwaliteit dan is Wilier de juiste keuze voor jou. Sinds de oprichting in 1906 door Wilier Triestina is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de wereld van racefietsengravelbikes en mountainbikes.

Wie kiest voor een Wilier Triestina fiets, kiest voor de perfecte balans tussen traditie en innovatie. De vele overwinningen die Wilier Triestina achter haar naam heeft staan zijn het onomstotelijk bewijs van kwaliteit. Wij zijn erg blij met de samenwerking met Wilier omdat we de waarde van vakmanschap zelf ook zeer waarderen. Of je nu een ervaren wielrenner bent die topprestaties wil behalen, of een enthousiaste fiets liefhebber bent, je moet nu eenmaal altijd van je fiets op aan kunnen. Wilier biedt de fiets die bij jouw behoeftes past. 

Het team van Mutsaars Bikes heeft al vele jaren ervaring met de hoogwaardige fietsen van Wilier Triestina en zijn als geen ander in staat om jou te adviseren bij de koop van een Wilier Triestina fiets. Als officiële Wilier Triestina dealer bieden wij in onze showroom een groot assortiment Wilier fietsen en verwante Wilier producten.

Wij showen je graag onze passie en kennis! Wij geloven dat je een fiets niet van een plaatje koopt. Wij geloven nl. dat perfectie en gevoel niet op een plaatje te zien zijn. Daarom verkopen wij fietsen alleen in onze winkel en niet online. Graag maken we kennis met je tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Zo krijgen wij gevoel bij jouw wensen en krijg jij gevoel bij jouw droomfiets. Vanuit onze grote liefde en passie voor de fiets leveren we fietsen die tot in detail voldoen aan jouw wensen. Een tevreden klant op de juiste maat fiets is ons doel. Ons team van specialisten bij Mutsaars Bikes is zelf uitermate actief op de fiets en samen goed voor ruim 75 jaar ervaring. En daar laten we jou graag van meeprofiteren. 

Dus waar je ook vandaan komt, een (fiets) rit naar Schijndel is zeker de moeite. 

Bekijken als Rooster Lijst

37 Items

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

37 Items

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Kom naar onze showroom
met of zonder afspraak

Wij vertellen je graag alles over de verschillende racefietsen, mountainbikes en de vele accessoires uit ons assortiment. Kom naar onze showroom! Als je een afspraak maakt dan houden wij rekening met jouw komst.

Bel 073 549 6375 voor een afspraak

Mutsaars Bikes Showroom
Europalaan 79
5481JD Schijndel
Contact
T. +31 (0)73 5496375
E. info@mutsaarsbikes.nl
Website www.mutsaarsbikes.nl
Openingstijden
Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 19.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 19.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes