Hel van Schijndel

5e editie LIVE & RIDE hét fiets evenement van de gemeente Meierijstad voor jong en oud.

75% van de tickets zijn VERKOCHT!

Scoor nu je ticket(s) voor onze fiets toertocht en heel veel meer leuks. We werken alleen met voorinschrijving voor deze fantastische dag die we voor jullie in petto hebben, samen georganiseerd met den Ouden Groep en het Tramhuys. Kom fietsen voor stichting 'heb hart voor longen'!

De 5e editie van de Hel van Schijndel heeft één gemeenschappelijk doel: Trappen voor sterke longen en een versnelling in onderzoek teweegbrengen naar de oorzaken van Pulmonale Hypertensie (PH). Of je nu 30 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen of kiest voor een rit op je e-bike of op je racefiets of mountainbike voor de 60 of 100 km, we doen het samen! 

Samen met je fietsvrienden / - vriendinnen, collega's of je gezin. Trappen voor sterke longen, fast of slow dat kies jij, tijdens deze 5e editie van de Hel van Schijndel fietstocht.

Gezellig, gezond én goed bezig!

Fiets evenement informatie:

Datum: zondag 21 april 2024

Afstanden: 30 - 60 - 100 km (uitgepijld en tevens via GPX file) over verharde wegen.

Starttijd tussen 08.00 - 10.00 uur voor bij onze winkel Mutsaars Bikes, Europalaan 79 Schijndel

Afsluiting: 16.00 uur. De pauze plek én finish locatie is bij Het Tramhuys, Hoofdstraat 113 Schijndel (dit is 1,5 km vanaf onze winkel). 

Een week voor dit fiets event ontvang je de laatste informatie en de gpx bestanden van de routes.

Tickets informatie:

Voor dit LIVE & RIDE fietsevenement voor het goede doel heb je keuze uit 2 pakketten: 

Pakket 1 a €15,00: Koffie of thee bij start, uitgepijlde fietstocht en tevens via GPX file, pauze stop met koffie of thee en gebak. 

Pakket 2 a €30,00: Koffie of thee bij start, uitgepijlde fietstocht en tevens via GPX file, pauze stop met koffie of thee en gebak en na finish een uitgebreide herstelhap met 2 drank consumpties.

Scoor hier je tickets voor ons fietsevent op zondag 21 april as! https://eventix.shop/xr8esbbv

Jij doet toch zeker ook mee? Leve de fiets, leve onze longen! 

Als je batterij altijd leeg is.....


Stichting 'Heb hart voor longen' zet zich in voor mensen met de ziekte Pulmonale Hypertensie (PH)

Pulmonale Hypertensie is een abnormale hoge bloeddruk in de longen die kan leiden tot ernstige hartfalen. De stichting heeft als doel de bekendheid van PH te vergroten. Daarnaast is het stimuleren van medisch en wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van PH een tweede doel. Daarmee kan bereikt worden dat een vroege diagnose kan worden gesteld en een betere behandeling mogelijk wordt gemaakt.

De stichting spant zich hiervoor in door het ontwikkelen van doelgerichte communicatiemiddelen en het bijeenbrengen van financiële middelen zoals fondsen, donaties en sponsorgelden.

Op deze dag zullen er collecte bussen aanwezig zijn en er is ook de mogelijkheid om vooraf via bank te doneren

Vragen en/of opmerkingen? Mail dan naar sabine@mutsaarsbikes.nl

Scoor hier je tickets voor ons fietsevent op zondag 21 april as! https://eventix.shop/xr8esbbv