Trivio Verdigo Bril Mat met 2 extra lenzen

productnummer:
trivio-verdigo-bril-mat-met-2-extra-lenzen-238
0 stuks Niet op voorraad

Beschrijving

De Trivio Verdigo fietsbril staat voor stijl, minimalistisch design en een goede pasvorm.

De lenzen uit polycarbonaat zijn gekeurd volgens de internationale CE norm en overtreffen hierin met een UV400 label de hoogste kwaliteit. De lenzen lopen ver door zodat er geen zijdelingse lichtinval is en de ogen volledig tegen de wind beschermt worden.

Bij de Verdigo fietsbril worden naast donkere lenzen met een gele spiegel coating ook licht gele en transparante lenzen geleverd. Deze zijn te gebruiken bij bewolkt weer of op donkere winteravonden.

De ergonomisch gevormde top-grip oor- en neusstukken zorgen voor een comfortabele pasvorm. Met een gewicht van slechts 28 gram voel je amper dat je de bril op hebt.

De Verdigo wordt geleverd met een hardtop case en microfiber soft etui.

Specificaties

Meer informatie
Merk Trivio

Mutsaars Bikes

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde cross-, race- of MTB-fiets is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, Scott, Sensa of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes