Supra RFC 35 Elite Disc Race Wielset

productnummer:
Supra RFC 35 Elite Disc Race Wielset
€ 1.149,00
Op voorraad

Beschrijving

De Supra RFC 38 Elite Disc Race wielset biedt aerodynamisch voordeel en pure snelheid. De 38 mm hoge full-carbon velgen zorgen voor minder rolweerstand en laten je fiets ook nog eens heel goed eruit zien. De wielset is voorzien van een Supra naaf en aerodynamische spaken, 24 voor en 28 achter. Totaal gewicht van deze set is 1500 gram en is geschikt voor steek-assen en centerlock remschijven. 

Let op: Bel of mail ons voor de juiste voorraad informatie!

Specificaties

Meer informatie
Merk Supra

Mutsaars Bikes

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde cross-, race- of MTB-fiets is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, Scott, Sensa of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes