Shimano S-PHYRE SPHR1 - PL Bril Optimum Rood (incl. extra lens)

productnummer:
shimano-s-phyre-sphr1---pl-bril-optimum-rood-(incl.-extra-l-238
0 stuks Niet op voorraad

Beschrijving

De Shimano S-Phyre SPHR 1 - PL Bril is een fietsbril zonder montuur. De lens hangt tussen de twee pootjes. Door het lage gewicht, van slechts 25 gram, voel je de bril bijna niet.

Er worden twee lenzen meegeleverd en twee neusstukjes. De Optimal PL, rode lens is perfect tegen de zon, maar is ook met bewolkt weer nog prima te gebruiken. De andere lens, Cloudy Weather lens is ideaal in bewolkte en regenachtige weersomstandigheden.

De fietsbril wordt geleverd in een handig opbergdoosje en ook een zakje dat tevens als brillendoekje gebruikt kan worden.Specificaties

Meer informatie
Merk Shimano

Mutsaars Bikes

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde cross-, race- of MTB-fiets is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, Scott, Sensa of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes