Rogelli Core Ondershirt 2-Pack Heren

productnummer:
rogelli-core-ondershirt-2-pack-heren-246
Zo laag als € 37,95 Normale prijs € 44,95
Op voorraad

Beschrijving

Deze Rogelli Core Ondershirts met lange mouwen mogen niet ontbreken in je Rogelli kleding collectie. Het ondershirt is gemaakt van Dynaknit materiaal, een naadloze mix van polyester en polyamide. Hierdoor is de stof enorm elastisch. Door het zachte materiaal biedt het ondershirt veel draagcomfort. 2- Pack verpakt, dus altijd een schone voor in je kast!

Specificaties

Meer informatie
Merk Rogelli
Geslacht Heren
Seizoen S/M

Mutsaars Bikes

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde cross-, race- of MTB-fiets is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, Scott, Sensa of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes