Dé sensa bikes dealer van het zuiden

Het Nederlandse Sensa Bikes staat bekend om hun zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit komt mede doordat iedere fiets, of het nu gaat om de lichtgewicht Sensa Giulia Evo Disc racefiets of de sportieve tourfiets Sensa SuperLite SL, ontwikkeld en geassembleerd wordt in de eigen fabriek in Almelo.

Standaard worden de fietsen geleverd met Supra onderdelen, het huismerk van Sensa Bikes. Het grote voordeel is dat componenten zoals wielen, zadel, stuur en stuurpen volledig afgestemd en ontworpen kunnen worden op de eigen fietsen.

Kom naar onze Sensa bikes showroom.
Met of zonder afspraak

Bel 073 549 6375 voor een afspraak Hier vind je onze showroom

Alle sensa fietsen en vele sensa artikelen in een 750 m2 showroom

In onze grote showroom bieden wij je een echte Sensa Bikes ervaring. Bij elke fietsliefhebber verschijnt een grote glimlach op het gezicht als ze ons assortiment Sensa racefietsen en mountainbikes voor zich zien. Samen met onze enthousiaste medewerkers vind je ongetwijfeld de meeste geschikte Sensa fiets voor jou. En natuurlijk nodigen wij je uit om de verschillende modellen ook werkelijk te testen.

In onze showroom vind je onder meer de volgende modellen: Sensa Giulia Evo, Sensa Giulia G2 , Sensa Romagna Comp , Sensa CXD, Sensa Badia SL.

Aan onze showroom zit tevens onze werkplaats waar wij jouw Sensa fiets afstellen en repareren.

Dit ervaren team staat garant voor goede service en advies waar je blij van wordt.

Een Sensa Bikes ervaring is niet compleet zonder een team van enthousiaste adviseurs. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren fietsers die op een hoog niveau hebben gepresteerd en nog steeds elke vrije minuut op de fiets zitten. Zij beantwoorden met liefde en plezier al jouw vragen en adviseren je bij jouw zoektocht naar de meest geschikte Sensa fiets. Simpelweg omdat ze het leukste beroep van de wereld hebben. Toch?

Kom naar onze Sensa bikes showroom.
met of zonder afspraak

Wij vertellen je graag alles over de verschillende Sensa racefietsen, mountainbikes en de vele Sensa accessoires uit ons assortiment. Kom naar onze showroom! Als je een afspraak maakt dan houden wij rekening met jouw komst.

Bel 073 549 6375 voor een afspraak

Mutsaars Bikes Showroom
Europalaan 79
5481JD Schijndel
Contact
T. +31 (0)73 5496375
E. info@mutsaarsbikes.nl
Website www.mutsaarsbikes.nl
Webshop www.mutsaarsbikesshop.nl
Openingstijden
Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten