Dé colnago dealer van het zuiden

Colnago is hét merk voor de liefhebber van Italiaanse fietsen van een hoge kwaliteit. In elk detail zie je de passie voor fietsen waar Colnago bekend om staat. De bijzondere kwaliteit en de prestaties van de fietsen van Colnago hebben wereldwijd al voor vele fans gezorgd. Het team van Mutsaars Bikes heeft al vele jaren ervaring met de hoogwaardige fietsen van Colnago en zijn als geen ander in staat om jou te adviseren bij de koop van een Colnago fiets. Als officiële Colnago dealer bieden wij in onze showroom de nieuwste Colnago fietsen en verwante Colnago producten.

Kom naar onze Colnago showroom.
Met of zonder afspraak

Bel 073 549 6375 voor een afspraak Hier vind je onze showroom

50 colnago fietsen en vele wilier artikelen in een 750 m2 showroom

In onze showroom bieden wij je een echte Colnago ervaring met de nieuwste modellen. Bij elke fietsliefhebber verschijnt een grote glimlach op het gezicht als ze ons grote assortiment Colnago racefietsen en mountainbikes voor zich zien. Met behulp van onze enthousiaste medewerkers vind je ongetwijfeld de meeste geschikte Colnago fiets. En natuurlijk nodigen wij je uit om de verschillende modellen ook werkelijk te testen.

In onze showroom vind je onder meer de volgende modellen: Colnago Concept, Colnago CLX , Colnago C-RS , Colnago Prestige.

Aan onze showroom zit tevens onze werkplaats waar wij jouw Colnago fiets afstellen en repareren.

Dit ervaren team staat garant voor goede service en advies waar je blij van wordt.

Een Colnago ervaring is niet compleet zonder een team van enthousiaste adviseurs. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren fietsers die op een hoog niveau hebben gepresteerd en nog steeds elke vrije minuut op de fiets zitten. Zij beantwoorden met liefde en plezier al jouw vragen en adviseren je bij jouw zoektocht naar de meest geschikte Colnago fiets. Simpelweg omdat ze het leukste beroep van de wereld hebben. Toch?

Kom naar onze Colnago showroom.
met of zonder afspraak

Wij vertellen je graag alles over de verschillende Colnago racefietsen, mountainbikes en de vele Colnago accessoires uit ons assortiment. Kom naar onze showroom! Als je een afspraak maakt dan houden wij rekening met jouw komst.

Bel 073 549 6375 voor een afspraak

Mutsaars Bikes Showroom
Europalaan 79
5481JD Schijndel
Contact
T. +31 (0)73 5496375
E. info@mutsaarsbikes.nl
Website www.mutsaarsbikes.nl
Webshop www.mutsaarsbikesshop.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten