Dé bianchi dealer van het zuiden

Bianchi staat voor innovatie, passie en een kenmerkende Italiaanse stijl. Een fiets van Bianchi laat het hart van de echte fietsliefhebber sneller kloppen. Al meer dan 130 jaar helpt Bianchi winnaars over de streep. Het team van Mutsaars Bikes heeft al vele jaren ervaring met de hoogwaardige fietsen van dit iconische fietsmerk en zijn als geen ander in staat om jou te adviseren bij de koop van een Bianchi fiets. Als officiële Bianchi dealer bieden wij in onze showroom een groot assortiment Bianchi fietsen en verwante Bianchi producten.

Kom naar onze Bianchi showroom.
Met of zonder afspraak

Bel 073 549 6375 voor een afspraak Hier vind je onze showroom

50 bianchi fietsen en vele bianchi artikelen in een 750 m2 showroom

In onze showroom bieden wij jou een echte Bianchi ervaring. Bij het zien van ons grote assortiment Bianchi racefietsen en mountainbikes verschijnt bij elke fietsliefhebber een grote glimlach op het gezicht. Samen met onze enthousiaste medewerkers vind je zonder twijfel de meeste geschikte Bianchi fiets. En natuurlijk ben je van harte welkom om de verschillende modellen ook werkelijk te testen.

In onze showroom vind je onder meer de volgende modellen: Bianchi Infinito CV, Bianchi Intenso , Bianchi Oltre XR.4 , Bianchi Aria Centaur.

Aan onze showroom zit tevens onze werkplaats waar wij jouw Bianchi fiets afstellen en repareren.

Dit ervaren team staat garant voor goede service en advies waar je blij van wordt.

Een echte Bianchi ervaring is niet compleet zonder een team van enthousiaste adviseurs. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren fietsers die op een hoog niveau hebben gepresteerd en nog steeds elke vrije minuut op de fiets zitten. Zij beantwoorden met liefde en plezier al jouw vragen en adviseren je bij jouw zoektocht naar de meest geschikte Bianchi fiets. Simpelweg omdat ze het leukste beroep van de wereld hebben. Toch?

Kom naar onze bianchi showroom
met of zonder afspraak

Wij vertellen je graag alles over de verschillende Bianchi racefietsen, mountainbikes en de vele Bianchi accessoires uit ons assortiment. Kom naar onze showroom! Als je een afspraak maakt dan houden wij rekening met jouw komst.

Bel 073 549 6375 voor een afspraak

Mutsaars Bikes Showroom
Europalaan 79
5481JD Schijndel
Contact
T. +31 (0)73 5496375
E. info@mutsaarsbikes.nl
Website www.mutsaarsbikes.nl
Webshop www.mutsaarsbikesshop.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten