Castelli Meno 2 Bibtight Heren

productnummer:
castelli-meno-2-bibtight-heren-130
0 stuks Niet op voorraad

Beschrijving

De Meno 2 bibtight is een van de simpelste winterbroeken binnen de Castelli collectie, maar wel een die tot de puntjes in detail is uitgewerkt. De fietsbroek bestaat uit 4 panelen: 2 aan de voorkant in Thermoflex Core2 stof die je warm houden aan de voorkant en 2 aan de achterkant in standard Thermoflex stof die zorgen voor een uitstekende pasvorm.
De naden zijn dichterbij de achterkant geplaatst voor extra warmte en een anatomische vorm is voorzien. De platte naden zorgen voor extra comfort, de ritsen aan de uiteinden van de broekspijpen maken het gemakkelijk
om deze aan-en uit te trekken en de reflecterende logo's zorgen voor extra visibiliteit.

Specificaties

Meer informatie
Merk Castelli
Type Race
Soort Met bretels
Geslacht Heren

Mutsaars Bikes

Waarom Mutsaars Bikes?

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden. Op een fiets die als gegoten zit. Met een outfit die voor jouw lijf gemaakt is. Met materiaal dat je niet in de steek laat. En daar moet je in onze ogen niet de hoofdprijs voor betalen. Sterker nog: bij Mutsaars gaan een scherpe prijs en topkwaliteit kop over kop. Wiel in wiel. Dus wat je ook zoekt. Wat je vraag ook is. Als we het niet in onze webshop hebben, dan wel in onze riante showroom in Schijndel. Of het nu een schone, gerepareerde cross-, race- of MTB-fiets is. Of juist die nieuwe Bianchi, Wilier, Scott, Sensa of Colnago waar je al jaren van droomt.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende koersverhalen. Lang leve de fiets!

Bezoek onze ruime showroom

Behoefte aan goed advies van onze specialisten? Of gewoon lekker rondkijken? De koffie staat klaar in Schijndel

Bekijk showroom
Mutsaars Bikes